Žuvis užkepta bulvėmis ir pienu

Žuvis užkepta bulvėmis ir pienu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, virtos, pjaustytos riekelėmis
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai, lapeliai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Žuvis, 800 gramų
  • Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Žuvį išvirti sūdytame vandeny su svogūnu, pipirais ir lauro lapais. Į indą, kuriame kepsime, sluoksniais sudėti žuvį ir bulves. Kiekvieną sluoksnį pabarstyti krapais, petražolėm, o bulves dar ir muskato riešutu. Viską užpilti pienu suplaktu su kiaušiniais ir lydytu sviestu. Kepti 200C orkaitėje apie 30 min., kol pradės rusti bulvių krašteliai.

Receptą atsiuntė: www.skonisirkvapas.blogspot.com
» Rašyti komentarą