Žuvis su grietinėlės padažu

Žuvis su grietinėlės padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rūgštynės, padažui, 50 gramų
  • Svogūnai, padažui, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai
  • Kvietiniai miltai, padažui, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlė, padažui, 200 mililitrų
  • Druska
  • Druska, padažui
  • Aliejus
  • Žuvis, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sukapokite svogūną ir rūgštynes.
Svogūną pakepinkite 2-3 minutes. Po to sudėkite rūgštynes ir įpilkite 2-3 šaukštus vandens. Troškinkite 2-3 minutes.
Supilti grietinėlę.
Berti miltų ir druskos, maišykite, kol pradės tirštėti.
Žuvį įtrinkite prieskoniais. Pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, vėl miltuose ir ir kepkite iš abiejų pusių apie 15 minučių.
Patiekite su padažu. :-)

Receptą atsiuntė: Veronika
» Rašyti komentarą