Žuvis su grietinėlės padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Rūgštynės, padažui, 50 gramų
- Svogūnai, padažui, 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai
- Kvietiniai miltai, padažui, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinėlė, padažui, 200 mililitrų
- Druska
- Druska, padažui
- Aliejus
- Žuvis, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sukapokite svogūną ir rūgštynes.
Svogūną pakepinkite 2-3 minutes. Po to sudėkite rūgštynes ir įpilkite 2-3 šaukštus vandens. Troškinkite 2-3 minutes.
Supilti grietinėlę.
Berti miltų ir druskos, maišykite, kol pradės tirštėti.
Žuvį įtrinkite prieskoniais. Pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, vėl miltuose ir ir kepkite iš abiejų pusių apie 15 minučių.
Patiekite su padažu. :-)
» Rašyti komentarą