Žuvis su apvalkalu

Žuvis su apvalkalu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Kiaulės kumpis, parūkytas
  • Sojos padažas
  • Druska
  • Žuvis, filė
  • Citrinpipiriai
Gaminimo instrukcija:

Žuvies filė užpilame sojos padažu, ištriname druska bei pipirais ir apvyniojame kumpio juostelėmis.
Pašauname į gerai įkaitintą orkaitę ir kepame apie 25 min. 220 laipsnių temperatūroje.
Visi riebalai iš kumpio išbėga ir žuvis tarytum apsitraukia traškia odele.
Patiekti su konservuotais kukurūzais, šparaginėmis pupelėmis ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
Prie šio patiekalo labiausiai tinka medaus ir garstyčių padažas.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Elinda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
JJ
2010-12-22 04:21
Geras, skanus ir labai lengvai paruosiamas patiekalas. Labai estetiskai atrodo pagamintas Dariau, rekomenduoju
Nele
2010-11-22 15:56
Dar nebandziau, palauksiu savaitgalio
vyge
2009-12-11 16:49
gavosi super!!! vyras galvojo kad vista cia
ieva
2009-07-23 18:47
gytis
2009-05-19 00:45
skanu !!! nu ir salta net valgiau! aciuu