Žuvis su apvalkalu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Kiaulės kumpis, parūkytas
- Sojos padažas
- Druska
- Žuvis, filė
- Citrinpipiriai
Gaminimo instrukcija:
Žuvies filė užpilame sojos padažu, ištriname druska bei pipirais ir apvyniojame kumpio juostelėmis.
Pašauname į gerai įkaitintą orkaitę ir kepame apie 25 min. 220 laipsnių temperatūroje.
Visi riebalai iš kumpio išbėga ir žuvis tarytum apsitraukia traškia odele.
Patiekti su konservuotais kukurūzais, šparaginėmis pupelėmis ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
Prie šio patiekalo labiausiai tinka medaus ir garstyčių padažas.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-22 15:56
Dar nebandziau, palauksiu savaitgalio 

2009-12-11 16:49
gavosi super!!! vyras galvojo kad vista cia 

2009-07-23 18:47

2009-05-19 00:45
skanu !!! nu ir salta net valgiau! aciuu



2010-12-22 04:21