Žuvis pietums

Žuvis pietums
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Aliejus, augalinis, 50 mililitrų
  • Žuvis, ešerys, karšis ar kt., 700 gramų
  • Žalumynai, krapai, petražolės, kalendra ir pan., 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Susmulkinkite žalumynus.
Smulkiai sukapokite česnakus.
Sutarkuokite 1 citrinos žievelę, o iš pačios citrinos išspauskite citrinos sultis.
Viską sumaišykite.
Žuvį įtrinkite gauta mase.
Dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Po to kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.

Receptą atsiuntė: Paulina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
nene
2014-06-26 21:50
niam niam
to Arnas
2013-09-24 17:04
Kas sveikiau? Kažkoks neaišku kuo šertas šlamštas už švarią lietuvišką žuvį? tau laikas gydytis...
Arnas
2013-08-05 16:35
Pakeiskite į Afrikinį šamą (galite užsisakyti internetu). Gardu ir gerokai sveikiau. Pabandykite!