Žuvis paniruota bulvėse

Žuvis paniruota bulvėse
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
  • Prieskoniai, žuviai
  • Žuvis, filė, heko, menkės ar kt., 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Svogūną susmulkinti ir apkepinti aliejuje. Atvėsinti ir sumaišyti su plaktu kiaušiniu, druska, prieskoniais ir 1 šaukštu miltų.
Bulves sutarkuoti su stambia tarka, nuspausti sultis.
Bulvių tarkius sudėti į svogūnų-kiaušinio masę, išmaišyti.
Žuvį supjaustyti gabalais, truputėlį pasūdyti ir apvolioti miltuose. Tada žuvį aplipdyti iš abiejų pusių bulvių mase.
Kepti alyvuogių aliejuje apie 15 min.

Receptą atsiuntė: Karina
» Rašyti komentarą