Žuvis paniruota bulvėse

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus
- Druska
- Prieskoniai, žuviai
- Žuvis, filė, heko, menkės ar kt., 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Svogūną susmulkinti ir apkepinti aliejuje. Atvėsinti ir sumaišyti su plaktu kiaušiniu, druska, prieskoniais ir 1 šaukštu miltų.
Bulves sutarkuoti su stambia tarka, nuspausti sultis.
Bulvių tarkius sudėti į svogūnų-kiaušinio masę, išmaišyti.
Žuvį supjaustyti gabalais, truputėlį pasūdyti ir apvolioti miltuose. Tada žuvį aplipdyti iš abiejų pusių bulvių mase.
Kepti alyvuogių aliejuje apie 15 min.
» Rašyti komentarą