Žuvis Kūčių stalui

Žuvis Kūčių stalui
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 1 vienetas
  • Porai, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, kepimui
  • Prieskoniai
  • Žuvis, skorpionžuvės filė, 2 vienetai
  • Pomidorų pasta, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Salierą ir morką sutarkuojame plonais šiaudeliais, dedame į įkaitintą aliejų, įpilame pora šaukštų vandens ir troškiname keletą minučių. Sudedame supjaustytą porą ir svogūnus. Sudedame prieskonius, pakepiname kol daržovės suminkštėja ir sudedame pomidorų pastą ir dar minutę pakepiname.

Žuvį paprieskoniuojame ir truputį palaikome . Apvoliojame miltuose ir iškepame keptuvėje.


Į indą dedame pusę daržovių, ant daržovių dedame žuvį ir ant viršaus sudedame likusias daržoves.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
juste
2010-12-22 12:21
atrodo graziai,o zuvis tai gal be kaulu tada turi būti
gintare
2010-12-19 22:38
skaniai atrodo......................................
diana
2009-12-20 09:37
atrodo tai labai graziai