Žuvis „Jūros dvelksmas“

Žuvis „Jūros dvelksmas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jūros lydeka, (filė), 800 gramų
  • Prieskoniai, žuviai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 50 gramų
  • Svogūnų laiškai
  • Pomidorai, vyšniniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Atšildytus žuvies gabaliukus nusausinti ir 20 – 30 min. marinuoti su mėgstamais žuvies prieskoniais.

  2. Skardą iškloti kepimo popieriumi ir sudėti žuvies gabaliukus.

  3. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. ir kepti apie 20 min.

  4. Troškintuve ištirpinti sviestą ir sudėti iškeptą žuvį, dėti grietinę ir troškinti apie 10 min.

  5. Prieš patiekiant pabarstyti susmulkintais svogūno laiškais.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Silvija
» Rašyti komentarą