Žuvis alaus tešloje

Žuvis alaus tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paprika, milteliai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Džiūvėsėliai
  • Alus, 1 stiklinė
  • Druska
  • Aliejus
  • Žuvis, file, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žuvies file supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, pabarstyti druskos ir paprikos milteliais ir palikti marinuotis bent pusvalandžiui.

Į dubenį įmušti kiaušinį, supilti alų, po truputį suberti miltus ir gerai išmaišyti. Tešlą turi būti skystos (tirštos) konsistencijos.

Kiekvieną žuvies gabaliuką pamirkykite tešloje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol kepsneliai gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą