Žuvinto kepsnys

Žuvinto kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Kiauliena, 800 gramų
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, kietai virtas, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
  • Baravykai, džiovinti, 4 vienetai
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, olandiškas, 60 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įdarui apvirti baravykai, kietai išvirtas kiaušinis bei sūris supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais.
Kiauliena išmušama kūjeliu ir pabarstoma pipirais bei druska.
Ant jos dedamas įdaras.
Sudėjus įdarą, susukamas volelis ir kepamas riebaluose.
Kepsnys tiekiamas užpiltas tuo padažu, kuriame kepė.
Prie jo tinka virtos bulvės, marinuoti agurkai ar šviežių daržovių salotos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Neringute
2011-10-29 12:04
Niu cia tai patiekaliukas labai skanu
Sucka
2010-11-05 09:27
Ai matau nuotraukyte paruostu super zinokit
Sucka
2010-11-05 09:26
Tikrai idomu ir graziai atrodo, kokiam baliukui reikes pagamint, manau chebryte liks patenkinta
P.S butu idomiau i jau iskeptus skanestus akis paganyt
eugenijus
2010-10-23 15:09
geriausi kulinarai vyrai, o geriausios kulinares yra moterys! tuom viskas ir pasakyta, viskas.
K.D.
2010-10-22 20:30
Gal todel ir gavosi ploni, kad hujeliais musei