Žuvinto kepsnys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kiauliena, 800 gramų
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, kietai virtas, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
- Baravykai, džiovinti, 4 vienetai
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
- Sūris, olandiškas, 60 gramų
Gaminimo instrukcija:
Įdarui apvirti baravykai, kietai išvirtas kiaušinis bei sūris supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais.
Kiauliena išmušama kūjeliu ir pabarstoma pipirais bei druska.
Ant jos dedamas įdaras.
Sudėjus įdarą, susukamas volelis ir kepamas riebaluose.
Kepsnys tiekiamas užpiltas tuo padažu, kuriame kepė.
Prie jo tinka virtos bulvės, marinuoti agurkai ar šviežių daržovių salotos.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-05 09:27
Ai matau nuotraukyte paruostu
super zinokit 


2010-11-05 09:26
Tikrai idomu ir graziai atrodo, kokiam baliukui reikes pagamint, manau chebryte liks patenkinta
P.S butu idomiau i jau iskeptus skanestus akis paganyt

P.S butu idomiau i jau iskeptus skanestus akis paganyt

2010-10-23 15:09
geriausi kulinarai vyrai, o geriausios kulinares yra moterys! tuom viskas ir pasakyta, viskas.
2010-10-22 20:30
Gal todel ir gavosi ploni, kad hujeliais musei




2011-10-29 12:04