Žuvies troškinys su salierais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Muskatas
- Salierai, šaknis, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kefyras, 1 stiklinė
- Druska
- Aliejus, 50 gramų
- Žuvis, filė, 500 gramų
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Saliero šaknį išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti, nulupti ir supjaustyti gabaliukais.
Svogūnus supjaustyti ir patroškinti kartu su salierais aliejuje.
Tada į salierų troškinį sudėti žuvį, įberti muskato, supilti kefyrą ir troškinti uždengus 15-20 min.
Patiekti troškinį su kapotais žalumynais ir citrinos griežinėliais.
» Rašyti komentarą