Žuvies troškinys su salierais

Žuvies troškinys su salierais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Muskatas
  • Salierai, šaknis, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kefyras, 1 stiklinė
  • Druska
  • Aliejus, 50 gramų
  • Žuvis, filė, 500 gramų
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:

Saliero šaknį išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti, nulupti ir supjaustyti gabaliukais.
Svogūnus supjaustyti ir patroškinti kartu su salierais aliejuje.
Tada į salierų troškinį sudėti žuvį, įberti muskato, supilti kefyrą ir troškinti uždengus 15-20 min.
Patiekti troškinį su kapotais žalumynais ir citrinos griežinėliais.

Receptą atsiuntė: Loriana
» Rašyti komentarą