Žuvies tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Lydeka, 0.3 gramo
- Sūris, fermentinis, 0.15 gramo
- Žemės riešutai, apvalkale, 0.15 gramo
- Svogūnai, 4 vienetai
- Morkos, 4 vienetai
- Majonezas, 0.25 gramo
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Kietai virtus kiaušinių baltymus atskirame nuo trynių, juos atskirai sutarkuojame smulkesnes trintuve (nei burokinė)
Žuvies mėsytę atskirti kaulų, susmulkinkite.
Iškepti smulkiai supjaustytus svogūnus aliejuje, nuvarvinti per keurasamtį, atvėsinti.
Gerai išvirti morkas, atvėsinti,sutarkuoti burokinė tarka
Smulkesne nei burokine tarka sutarkuoti (viską atskirai) sūrį, kiaušinių baltymus bei trynius
Paruoštus ingredients dėti į tupervari indą sluoksniais tokia tvarka. .
Kiaušinių baltymas, žuvis, majonezas, morkos, svogūnai, majonezas, riešutai, majonezas, sūris, tryniai.
Už dengiame indą, paliekame 8 val.šaldytuve.Išimame iš formos,išpuošiam savo nuožiūra.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-04 17:24