Žuvies tortas

Žuvies tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Lydeka, 0.3 gramo
  • Sūris, fermentinis, 0.15 gramo
  • Žemės riešutai, apvalkale, 0.15 gramo
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Morkos, 4 vienetai
  • Majonezas, 0.25 gramo
Gaminimo instrukcija:
  1. Kietai virtus kiaušinių baltymus atskirame nuo trynių, juos atskirai sutarkuojame smulkesnes trintuve (nei burokinė)

  2. Žuvies mėsytę atskirti kaulų, susmulkinkite.

  3. Iškepti smulkiai supjaustytus svogūnus aliejuje, nuvarvinti per keurasamtį, atvėsinti.

  4. Gerai išvirti morkas, atvėsinti,sutarkuoti burokinė tarka

  5. Smulkesne nei burokine tarka sutarkuoti (viską atskirai) sūrį, kiaušinių baltymus bei trynius

  6. Paruoštus ingredients dėti į tupervari indą sluoksniais tokia tvarka. .
    Kiaušinių baltymas, žuvis, majonezas, morkos, svogūnai, majonezas, riešutai, majonezas, sūris, tryniai.
    Už dengiame indą, paliekame 8 val.šaldytuve.

  7. Išimame iš formos,išpuošiam savo nuožiūra.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Daiva
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nijolė
2015-12-04 17:24
Tikras gražumėlis