Žuvies suflė su žaliaisiais žirneliais

Žuvies suflė su žaliaisiais žirneliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, žievelė, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Krapai
  • Muskatas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Žirniai, šaldyti, 150 gramų
  • Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 30 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Žuvis, heko filė, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žirnelius išvirti (geriausia garpuodyje).
Susmulkintą svogūną apkepinti aliejuje.
Sutrinti žirnelius į košytę kartu su svogūnais, druska, pipirais ir muskatu.
Žuvį sumalti, sumaišyti su suplaktais baltymais, džiūvėsėliais, krapais, tarkuota citrinos žievele, prieskoniais ir grietinėle.
Kepimo formeles ištepti aliejumi.
Į formeles sudėti žuvies faršą, padaryti duobelę, į kurią įkrėsti žirnelių masės ir užlipdyti viršų nedideliu kiekiu žuvies faršo.
Formeles uždengti folga ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.

Receptą atsiuntė: Aiva
» Rašyti komentarą