Žuvies suflė su žaliaisiais žirneliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, žievelė, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Muskatas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Žirniai, šaldyti, 150 gramų
- Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 30 mililitrų
- Druska
- Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
- Žuvis, heko filė, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Žirnelius išvirti (geriausia garpuodyje).
Susmulkintą svogūną apkepinti aliejuje.
Sutrinti žirnelius į košytę kartu su svogūnais, druska, pipirais ir muskatu.
Žuvį sumalti, sumaišyti su suplaktais baltymais, džiūvėsėliais, krapais, tarkuota citrinos žievele, prieskoniais ir grietinėle.
Kepimo formeles ištepti aliejumi.
Į formeles sudėti žuvies faršą, padaryti duobelę, į kurią įkrėsti žirnelių masės ir užlipdyti viršų nedideliu kiekiu žuvies faršo.
Formeles uždengti folga ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.
» Rašyti komentarą