Žuvies pudingas

Žuvies pudingas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 100 gramų
  • Špinatai, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Grietinėlė, 150 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus
  • Žuvis, filė, 600 gramų
  • Žiediniai kopūstai, 50 gramų
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinelės, muškite po kiaušinio trynį. Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą virtą žiedinį kopūstą, į trečią šutintus špinatus su SANTA MARIA petražolėmis. Visus produktus iš įndėlių paeiliui sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases. Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.

Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir paeiliui visas mases atsargiai ir gražiai dėti į formą. Formą padengti folija ir kepti 150 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15-20 minučių.

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą