Žuvies pudingas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Morkos, 100 gramų
- Špinatai, 50 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Grietinėlė, 150 mililitrų
- Druska
- Aliejus
- Žuvis, filė, 600 gramų
- Žiediniai kopūstai, 50 gramų
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinelės, muškite po kiaušinio trynį. Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą virtą žiedinį kopūstą, į trečią šutintus špinatus su SANTA MARIA petražolėmis. Visus produktus iš įndėlių paeiliui sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases. Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir paeiliui visas mases atsargiai ir gražiai dėti į formą. Formą padengti folija ir kepti 150 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15-20 minučių.
» Rašyti komentarą