Žuvies piršteliai su svogūnais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorų padažas, 5 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Žuvies piršteliai, 20 vienetų
Gaminimo instrukcija:
Į keptuvę įpilame aliejaus, įkaitiname ir dedame žuvies pirštelius. Apkepame iš abiejų pusių. Iškepusius pirštelius ištraukiame ir dedame į indą.
Tuomet į tą patį aliejų metame riekutėmis supjaustytus svogūnus ir kepame maišydami kol gražiai pagels. Kai svogūnai iškepa, į keptuvę pilame pomidorų padažą ir maišydami patroškiname apie 15 sekundžių. Išjungiame ugnį ir palaukiame kol padažas atvės.
Padažui atvėsus pilame jį į indą su iškepusiais žuvies piršteliais.
Valgome su batonu.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-09-30 16:40
As manau kad zuvies pirsteliai yra is zuvies, tad nematau problemos panaudoti ta padaza butent jiems.



2010-09-27 16:06


2010-08-21 20:17
Vat butent ant keptos zuvies tas padazas ir tinka, o ne ant zuvies atlieku tokiu kaip zuvies pirsteliai 

2010-08-04 11:24
:bloga
2016-06-25 13:39