Žuvies piršteliai su svogūnais

Žuvies piršteliai su svogūnais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Pomidorų padažas, 5 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 6 valgomieji šaukštai
  • Žuvies piršteliai, 20 vienetų
Gaminimo instrukcija:

Į keptuvę įpilame aliejaus, įkaitiname ir dedame žuvies pirštelius. Apkepame iš abiejų pusių. Iškepusius pirštelius ištraukiame ir dedame į indą.
Tuomet į tą patį aliejų metame riekutėmis supjaustytus svogūnus ir kepame maišydami kol gražiai pagels. Kai svogūnai iškepa, į keptuvę pilame pomidorų padažą ir maišydami patroškiname apie 15 sekundžių. Išjungiame ugnį ir palaukiame kol padažas atvės.
Padažui atvėsus pilame jį į indą su iškepusiais žuvies piršteliais.
Valgome su batonu.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Studentas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Raima
2016-06-25 13:39
Super skanumelis
rubi
2013-09-30 16:40
As manau kad zuvies pirsteliai yra is zuvies, tad nematau problemos panaudoti ta padaza butent jiems.
nejuokinkit
2010-09-27 16:06
taigi cia labai pigu ir neskoninga
FIRESTART
2010-08-21 20:17
Vat butent ant keptos zuvies tas padazas ir tinka, o ne ant zuvies atlieku tokiu kaip zuvies pirsteliai
lauciukas
2010-08-04 11:24
:bloga