Žuvies maltinukas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Juodosios alyvuogės
- Pienas, 50 gramų
- Žuvis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Pasirinktos žuvies mėsą atskiriame nuo kaulų ir odos. Sumalame.
Keptuvėje, kurioje įkaitintas alyvuogių aliejus, apkepame smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką.
Apkeptus svogūnus dedame į žuvies faršą, įmušame kiaušinį ir dedame džiūvėsėlius. Viską gerai išmaišome. Formuojame maltinukus ir dedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įpiltas alyvuogių aliejus. Maltinukus vartome kepant. Baigiant kepti sutarkuojame fermentinį sūrį, įdedame majonezą ir viską išmaišome. Gautą masę dedame ant maltinukų, uždengiam dangčiu ir apkepam apie 2-4 min. Tada ant viršaus dedame griežinielį pomidoro ir alyvuoges.
Skanaus
» Rašyti komentarą