Žuvies maltinukas

Žuvies maltinukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodosios alyvuogės
  • Pienas, 50 gramų
  • Žuvis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Pasirinktos žuvies mėsą atskiriame nuo kaulų ir odos. Sumalame.
Keptuvėje, kurioje įkaitintas alyvuogių aliejus, apkepame smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką.
Apkeptus svogūnus dedame į žuvies faršą, įmušame kiaušinį ir dedame džiūvėsėlius. Viską gerai išmaišome. Formuojame maltinukus ir dedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įpiltas alyvuogių aliejus. Maltinukus vartome kepant. Baigiant kepti sutarkuojame fermentinį sūrį, įdedame majonezą ir viską išmaišome. Gautą masę dedame ant maltinukų, uždengiam dangčiu ir apkepam apie 2-4 min. Tada ant viršaus dedame griežinielį pomidoro ir alyvuoges.
Skanaus

Receptą atsiuntė: Tatjana
» Rašyti komentarą