Žuvies maltinis

Žuvies maltinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Paprika, 3 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Lydeka, jūros, filė, 1 kilogramas
  • Džiūvėsėliai
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Bandelės, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Paprikas susmulkinkite ir pavirkite ant silpnos ugnies apie 10 min, svogūnus smulkiai supjaustykite, perliekite verdančiu vandeniu. Žuvies filė susmulkinkite, apšlakstykite citrinų sultimis. 2 kiaušinius kietai išvirkite ir susmulkinkite. Žuvies filė sumalkite su mirkyta vandenyje bandele, svogūnais, pjaustytais kiaušiniais. Masę pagardinkite druska, pipirais. Įmuškite kiaušinį, suberkite paprikas ir išmaišykite. Suformavę norimo dydžio žuvies maltinius, juos pamirkykite kiaušinio plakinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite 5-6 min.

Receptą atsiuntė: justelez
» Rašyti komentarą