Žuvies maltiniai

Žuvies maltiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, skiltelės, 4 vienetai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Taukai (kiaulių), 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Batonas, 200 gramų
  • Džiūvėsėliai
  • Druska
  • Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
  • Žuvis, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Išvalytos žuvys, išėmus kaulus, sumalamos kartu su svogūnu, česnaku, išmirkytu batonu. Gauta masė gerai išmaišoma su kiaušiniu, sviestu, prieskoniais ir druska. Iš jos padaromi nedideli pailgi kamuolėliai. Jie apvoliojami džiūvėsėliais ir iškepami riebaluose. Tinka su virtomis bulvėmis, salotomis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2012-12-08 09:18
Joao
2012-03-10 11:00
Your website has to be the electrnoic Swiss army knife for this topic.