Žuvies kukuliai su priedais

Žuvies kukuliai su priedais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti (įdarui)
  • Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Svogūnai, smulkinti ir kepinti, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, baltymai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Lydeka, filė, 900 gramų
  • Batonas, 200 gramų
  • Džiūvėsėliai, malti, 40 gramų
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Grietinėlė, 20% riebumo, 0.5 stiklinės
  • Krevetės be kevalo, smulkintos, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, (įdarui)
  • Druska, (žuvies masei), 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, šaltas, kubeliai, 4 vienetai
  • Baltieji pipirai, šviežiai malti
Gaminimo instrukcija:

Lydekų filė sumalama ir suminkoma su susmulkintu svogūnu, 2 šaukštais minkšto sviesto, džiūvėsėliais, pienu, grietinėle, iki purios masės išplaktu 1 kiaušinio baltymu, 1 šaukštu druskos bei baltaisiais pipirais.
Įdarui susmulkintos krevetės sumaišomos su krapais, pakepintu svogūnu,
druska bei juodaisiais pipirais.
Balta duona supjaustoma mažais kubeliais.
Imama į delną žuvies masės, suformuojamas blyną, į jo vidurį dedamas krevečių įdaras ir suformuojamas kukulis.
Suformuoti kukuliai apvoliojami plaktame kiaušinyje bei miltuose ir apspaudžiami baltos duonos kubeliais.
Kepimo indas patepamas aliejumi, į jį sudedami kukuliai ir kepami apie 15-20 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Gaunasi 4 sotūs kukuliai.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Gerda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Linas
2013-12-23 22:47
viskas čia tinka. Jei netinka tai prašom nedėti, nesugadinsi gal jau taip labai. Esu gaminęs paimprovizuojant ir gaunasi liuks.
laima
2012-12-17 17:28
Šitas patiekalas skanus, bet netinka valgyti per kūčias, kūčių patiekalams negalima vartoti pieno bei jo produktų, kiaušinių bei jų produktų, tuo pačiu ir majonezo.