Žuvies kotletukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Imbieras, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
- Mairūnas, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, kupini, 6 valgomieji šaukštai
- Ešerys, jūrinis, faršas, 550 gramų
- Lašiša, faršas, 600 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite abiejų žuvų faršus. Pakepinkite smulkintą svogūną su česnaku ir sudėkit į faršą. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Tuomet į masę suberkite kmynus bei visus kitus prieskonius ir vėl gerai išmaišykite. Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir dėkite po šaukštą paruošto faršo. Kepkite kol gražiai paruduos abi kotleto pusės.
Patiekite su keptomis/virtomis bulvėmis ar virtais ryžiais bei įvairių daržovių garnyru. Skanaus ;)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-23 12:09