Žuvies kepsnys

Žuvies kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Muskatas
  • Petražolės
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 40 gramų
  • Kiaušiniai, virti, 3 vienetai
  • Batonas, riekės, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai
  • Actas
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Žuvis, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Nuvalyta žuvis (be kaulų) sumalama kartu su piene išmirkytu batonu. Į masę įberiama smulkiai supjaustytų svogūnų, spirgintų lašinių, smulkiai sukapotų petražolių, druskos. Viskas išminkoma. Kekso forma ištepama riebalais, išbarstoma džiūvėsėliais. Pusė masės sukrečiama į formą, ant jos suberiami smulkiai supjaustyti kiaušiniai ir uždengiama likusia mase. Viršus palaistomas riebalais. Kepamas orkaitėje 1 val. Iškepęs kepsnys išverčiamas ant lėkštės ir atšaldomas. Tiekiamas papuoštas virtomis daržovėmis, petražolėmis.

» Rašyti komentarą