Žuvies asorti

Žuvies asorti
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, filė (virtas erškėtas, ešerys ar kt.), 500 gramų
  • Citrinos
  • Lašiša, sūdyta, 200 gramų
  • Salotos, 4 vienetai
  • Ikrai, 50 gramų
  • Alyvuogės, 10 vienetų
  • Petražolės, ar krapų šakelės
Gaminimo instrukcija:

Lėkštę iškloti salotų lapais ir į ją sudėti gražiai supjaustytą virtą ešerį, erškėtą arba bet kokią rūkytą žuvį, o ant jos uždėti raudonųjų ikrų. Kitoje lėkštės pusėje sudėti susuktus lašišos griežinėlius. Viską papuošti citrinos griežinėliais, alyvuogėmis, krapų ar petražolės šakelėmis.

Puiki idėja kai reikia greitai ir gražiai papuošti šventinį stalą. Be abejonės, skonis pradžiugins kiekvieną.


Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą