Žuvies asorti

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Žuvis, filė (virtas erškėtas, ešerys ar kt.), 500 gramų
- Citrinos
- Lašiša, sūdyta, 200 gramų
- Salotos, 4 vienetai
- Ikrai, 50 gramų
- Alyvuogės, 10 vienetų
- Petražolės, ar krapų šakelės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Lėkštę iškloti salotų lapais ir į ją sudėti gražiai supjaustytą virtą ešerį, erškėtą arba bet kokią rūkytą žuvį, o ant jos uždėti raudonųjų ikrų. Kitoje lėkštės pusėje sudėti susuktus lašišos griežinėlius. Viską papuošti citrinos griežinėliais, alyvuogėmis, krapų ar petražolės šakelėmis.
Puiki idėja kai reikia greitai ir gražiai papuošti šventinį stalą. Be abejonės, skonis pradžiugins kiekvieną.
Skanaus!
» Rašyti komentarą