Žuvies apkepėlė

Žuvies apkepėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 1 sauja
  • Pienas, 150 gramų
  • Druska
  • Aliejus
  • Žuvis, filė, tilapijos, ešerio ar kt., 0.5 kilogramo
Gaminimo instrukcija:

Žuvies filė supjaustome nedideliais gabaliukais.
Į džiūvėsėlius įmaišome prieskonių ir pavoliojame žuvies gabaliukus.
Apkepiname juos keptuvėje (kol abi pusės gražiai pagelsta).
Sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su kiaušinių plakiniu.
Į kepimo indą sudedame žuvies gabaliukus ir užpilame kiaušinių ir sūrio plakiniu.
Kepame 20-25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Rimantė
» Rašyti komentarą