Zrazai su kiaulienos faršu


- Kiaulienos nugarinės pjausniai, 11 vnt. apie 1 cm storio, 800 gramų
- Kiaulienos faršas, 400 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Porai, piršto ilgio arba 1 nedidelis svogūnas, 1 gabalas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Aliejus
Kiekvieną pjausnį iš abiejų pusių išmušame mėsos plaktuku, kol suplonėja ir pasidaro delno dydžio. Kiekvieną pjausnį iš abiejų pusių šiek tiek pabarstome druska ir pipirais.
Faršą sumaišome su kiaušiniu, 2/3 š. druskos ir 0,5 arb. š. juodųjų pipirų.
Porą susmulkiname, įmaišome į faršą. Faršą padaliname į 11 gabalėlių (arba tiek, kiek yra pjausnių).
Ant kiekvieno pjausnio dedame po gabalėlį faršo, pjausnį susukame.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame zrazus, kad apačioje būtų suktinuko sukimo pabaiga, apkepame ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
Zrazus sudedame į kepimo indą aukštesniais kraštais. Užpilame maždaug 1 cm vandens ir kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 min. Po to apverčiame ir kepame dar 35 min., kol zrazai apskrunda.
Patiekiame su mėgstamu garnyru ir daržovėmis. Jei norite, zrazus galite patiekti su mėgstamu padažu.