Zrazai su baravykų, svogūnų ir šoninės įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Salierai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kiaulienos sprandinė, 600 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Baravykai, 10 vienetų
- Kiaulienos šoninė, karšto rūkymo, 50 gramų
- Druska
- Aliejus
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu pakepinti susmulkintus svogūnus.
Pakepinus svogūnus, sumaišyti juos viename dubenyje su susmulkintais virtais grybais, mažais kubeliais supjaustyta šonine, prieskoniais, žaliu kiaušiniu.
Tuomet supjaustyti kiaulieną riekėmis, jas šiek tiek pamušti, pasūdyti bei pabarstyti pipirais.
Ant išmuštų kiaulienos riekių uždėti paruošto įdaro, suvynioti pailgais ritinėliais ir aprišti siūlu, kad kepant bei troškinant nepasileistų.
Gautus zrazus apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi.
Apkepus patroškinti garuose.
Jei norite, galite troškinti Jūsų mėgstamame padaže.
Skanaus!
» Rašyti komentarą