Zrazai pagal mamą

Zrazai pagal mamą
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Krapai
  • Svogūnai, smulkintas, apkepintas, 1 vienetas
  • Kiauliena, malta, 0.5 kilogramo
  • Vištienos filė, 1 kilogramas
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Išmušti file užklojus dviems sluoksniais maistinės plėvelės.

Nuimti plėvelę, truputį pasūdyti, pabarstyti pipirų.

Paruošti faršą: į faršą dėti apkepintų, smulkintų svogūnų, druskos, pipirų.

Ant kiekvienos išmuštos vištienos file krašto dėti faršo ir susukti suktinuką.

Tada suktinukus apvolioti miltuose ir apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Kai zrazai gražiai apkeps, dėti į puodą su verdančiu vandeniu ir virti 10 minučių.

Tada gaminti padažą. Į atskirą puodelį pilti sultinio iš puodo, dėti šaukštą grietinės, pomidoro padažo, išmaišyti ir supilti atgal į puodą, kuriame troškinasi zrazai. Troškinti dar 30 minučiu.

Patiekti su bulvių koše, pabarstyti žalumynais.

Receptą atsiuntė: Irina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Almaalma
2019-07-08 16:10
Labai neisvsizdziai patiekta...ir siai neisvaizdud patiekalas
Nina
2018-06-16 20:29
Parutiene
Estela
2017-07-24 16:01
Lietuviai deda tik vistiena
Aza
2017-04-14 20:32
Draugai iš kiaulienos nugarinės faršui sėdi vištieną arba kiaulienos faršą. Padažui pamidoru padažą garstyčių šaukštelį miltų pakepinu su sultiniu ir supylus į pabaigos virima
Daina
2017-04-08 20:03
Darau aš tuos zrazus n metų. Į faršą pilu karšto pieno,nes kaip žinot file yra sausa, galai būna užspausti( ne taip, kaip nuotraukoje ), tuomet neišteka sultys iš faršo, ir, žinoma, troškinti 10-15 min. Pomidorų padažas su zrazais nedraugauja, tik grietinė.