Zrazai pagal mamą

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Svogūnai, smulkintas, apkepintas, 1 vienetas
- Kiauliena, malta, 0.5 kilogramo
- Vištienos filė, 1 kilogramas
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Išmušti file užklojus dviems sluoksniais maistinės plėvelės.
Nuimti plėvelę, truputį pasūdyti, pabarstyti pipirų.
Paruošti faršą: į faršą dėti apkepintų, smulkintų svogūnų, druskos, pipirų.
Ant kiekvienos išmuštos vištienos file krašto dėti faršo ir susukti suktinuką.
Tada suktinukus apvolioti miltuose ir apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Kai zrazai gražiai apkeps, dėti į puodą su verdančiu vandeniu ir virti 10 minučių.
Tada gaminti padažą. Į atskirą puodelį pilti sultinio iš puodo, dėti šaukštą grietinės, pomidoro padažo, išmaišyti ir supilti atgal į puodą, kuriame troškinasi zrazai. Troškinti dar 30 minučiu.
Patiekti su bulvių koše, pabarstyti žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-11-17 00:43
Oho, net pamiršau kokie kritiški būna lietuviai! Ypač- Almaalma, Estela ir Daina. Jeigu galvojate, kad yra tik vienas būdas patiekalą pagaminti, tai peršasi išvada, kad ne tik iš Lietuvos niekad niekur neišvažiavę, bet ir kitame Lietuvos mieste niekada nesilankėt.
Gaspadinei dėkoju už receptą ir idėjas!
Gaspadinei dėkoju už receptą ir idėjas!
2019-07-08 16:10
Labai neisvsizdziai patiekta...ir siai neisvaizdud patiekalas
2018-06-16 20:29
Parutiene
2017-07-24 16:01
Lietuviai deda tik vistiena
2021-11-17 00:44
Gaspadinei dėkoju už receptą ir idėjas!