Žiurkių pica

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mairūnas, ar bazilikas
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Pienas, šiltas, 0.25 stiklinės
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Įdarui reiks:
pomidorų pastos
fermentinio sūrio
alyvuogių
žalių svogūnų ar porų
pievagrybių
konservuotų kukurūzų
Užminkome tešlą, sudedame miltus, druką, kepimo miltelius ir juos užpilame šiltu pienu, tada supilame aliejų, gerai išminkome. Jei reikia, papildomai dėkite pieno. Miltų tešla turi būti elastinga. Gerai iškočiokite ir supjaustykite trikampėliais.
Sudėkite įdarą: ištepkite viršų pomidorų pasta bei aliejumi, sudėkite sūrį, pievagrybius ir kitus komponentus.
Kepkite kol gražiai apskrus. Picos paplotėlius galite išsikepti prieš tai, jei laukiate svečių. Po to sudėti įdara ir pašauti, kad apskrustų.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-01-02 17:44
Žinau, kad šis receptas jau senokai šioje svetainėje. O kad Čili picerijoje yra tokia pica, sužinojau pirmą kartą.
Šiaip tai tas pats Čili ne kulinarijos profesorių kompanija, manau jų meniu sudarinėtojai taip pat semiasi idėjų internete ir galbūt užklydo į šį Elindos receptą. Nereikia visada manyti, kad tik mažieji iš didesniųjų idėjas kopijuoja.
Va tep va. 
PS: nieko bendro neturiu su Elinda, tiesiog nereikia sakyti, kad Čili visada dievai ir negali nuo kitų kopijuoti.
Su naujais!



PS: nieko bendro neturiu su Elinda, tiesiog nereikia sakyti, kad Čili visada dievai ir negali nuo kitų kopijuoti.
Su naujais!

2010-01-02 17:29
Cilipica (copy)
Tavo virtuve(paste)
= Copy paste
Tavo virtuve(paste)
= Copy paste

2010-01-02 17:27
gerai atrodo! CiliPicij tokiu galma gaut!!! 

2009-12-13 14:38


2010-01-02 21:52