Žiedinių kopūstų užkepėlė su varške

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Petražolės
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Varškė, 300 gramų
- Druska
- Sviestas, 50 gramų
- Žiediniai kopūstai, 700 gramų
- Sūris, 130 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kopūstą padalinti žiedais ir sudėti į pasūdytą verdantį vandenį. Virti 10-15 min.
Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti miltus ir pakepinti juos 5 min. Tada, nenuimant keptuvės nuo ugnies, sudėti į ją varškę. Sumaišyti ir, vis pamaišant, pakepinti varškę 10 min. Tada atvėsinti.
Kiaušinių trynius sudėti į varškę, sumaišyti, pasūdyti, sudėti tarkuotą sūrį, žalumynus.
Virtus žiedinius kopūstus sudėti į kepimo formą, išteptą sviestu, tada supilti varškės masę, viršų apibarstyti 2 šaukštais tarkuoto sūrio.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.
» Rašyti komentarą