Žiedinio kopūsto pica

Žiedinio kopūsto pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Mocarela sūris, 100 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite žiedinį kopūstą maisto smulkintuvu arba sutarkuokite burokine tarka. Nuspauskite susidariusį skystį. Sutarkuokite sūrį ir įmaišykite į žiedinio kopūsto masę. Į masę įmuškite kiaušinius, įberkite druską, pipirus. Viską gerai išmaišykite.

  2. Iš gautos masės ant kepimo popieriaus formuokite picos padą ir dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 15 - 20 minučių, kol picos pado krašteliai taps gražiai apskrudę.

  3. Iškepus picos padui dėkite mėgstamus ingridientus. Aš dėjau virtą, smulkintą vištienos filė, pjaustytą svogūną, marinuotus agurkėlius, fermentinį sūrį, pievagrybius bei žalumynus, o viską užpyliau padažu (natūralus jogurtas + tarkuotas raugintas agurkas + 2 česnako galvutės + šiek tiek druskos ir džiovintų krapų). Pica paruošta.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą