Žiedinio kopūsto pica


- Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Mocarela sūris, 100 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Susmulkinkite žiedinį kopūstą maisto smulkintuvu arba sutarkuokite burokine tarka. Nuspauskite susidariusį skystį. Sutarkuokite sūrį ir įmaišykite į žiedinio kopūsto masę. Į masę įmuškite kiaušinius, įberkite druską, pipirus. Viską gerai išmaišykite.
Iš gautos masės ant kepimo popieriaus formuokite picos padą ir dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 15 - 20 minučių, kol picos pado krašteliai taps gražiai apskrudę.
Iškepus picos padui dėkite mėgstamus ingridientus. Aš dėjau virtą, smulkintą vištienos filė, pjaustytą svogūną, marinuotus agurkėlius, fermentinį sūrį, pievagrybius bei žalumynus, o viską užpyliau padažu (natūralus jogurtas + tarkuotas raugintas agurkas + 2 česnako galvutės + šiek tiek druskos ir džiovintų krapų). Pica paruošta.