Žiediniai kopūstai vyno tešloje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Muskatas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Baltas vynas, 125 mililitrai
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Žiediniai kopūstai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Žiedinį kopūstą pasmulkinti gabalais.
Pavirti 5 min. pasūdytame vandenyje.
Išvirtus kopūstus sudėti į kiaurasamtį ir palaukti, kol nuvarvės vanduo.
Išsukti tešlą iš 3 trynių, 125 ml vandens, vyno, druskos, malto muskato. Palaukti 10 min, tada įmaišyti baltymus.
Įkaitinti aliejų gilioje keptuvėje, pavolioti kopūstus tešloje ir kepti. Iškeptus kopūstus palaikyti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
» Rašyti komentarą