Žiediniai kopūstai tešloje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Actas
- Pienas, 0.8 stiklinės
- Druska
- Žiediniai kopūstai, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:
Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje.
Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą bei pasaldintą vandenį ir apverdami.
Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais.
Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla.
Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą, dedamos į gerai įkaitintus riebalus ir iš visų pusių apkepamos.
Baigiama kepti ant mažos ugnies.
Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis bei bruknių uogiene.
Skanaus.
» Rašyti komentarą