Žiediniai kopūstai tešloje

Žiediniai kopūstai tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Actas
  • Pienas, 0.8 stiklinės
  • Druska
  • Žiediniai kopūstai, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje.
Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą bei pasaldintą vandenį ir apverdami.
Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais.
Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla.
Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą, dedamos į gerai įkaitintus riebalus ir iš visų pusių apkepamos.
Baigiama kepti ant mažos ugnies.
Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis bei bruknių uogiene.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Tamara
» Rašyti komentarą