Žiediniai kopūstai tešloje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 180 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 400 mililitrų
- Grietinė, 200 gramų
- Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Žiedinius kopūstus išskaidome smulkesniais žiedynais ir verdame pasūdytame vandenyje apie 10 minučių. Nusausiname.
Išplakame kiaušinius su druska, įmaišome grietinę ir miltus. Tešla turi gautis gana tiršta.
Žiedinius kopūstus pavoliojame tešloje ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame, kol gražiai pagelsta.
Išimtus iš aliejaus žiedinius kopūstus sudedame ant popierinių rankšluostėlių, kad riebalai nusivarvėtų.
» Rašyti komentarą