Žiediniai kopūstai su aštriu užpilu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Garstyčios, dižono, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Alyvuogių aliejus, 0.4 stiklinės
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Žalumynai, smulkinti, 1 stiklinė
- Žiediniai kopūstai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Žiedinius kopūstus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 1 min. Tada sudėti į šaltą vandenį, palaikyti 2 min, sudėti į koštuvą ir nuvarvinti vandenį.
Kapotus žalumynus (krapus, petražoles, baziliką) užpilti aliejumi, citrinos sultimis, grietine ir garstyčiomis, gerai išmaišyti.
Žalumynų padažu užpilti žiedinius kopūstus.
» Rašyti komentarą