Žiediniai kopūstai su aštriu užpilu

Žiediniai kopūstai su aštriu užpilu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Garstyčios, dižono, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Alyvuogių aliejus, 0.4 stiklinės
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai, smulkinti, 1 stiklinė
  • Žiediniai kopūstai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Žiedinius kopūstus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 1 min. Tada sudėti į šaltą vandenį, palaikyti 2 min, sudėti į koštuvą ir nuvarvinti vandenį.
Kapotus žalumynus (krapus, petražoles, baziliką) užpilti aliejumi, citrinos sultimis, grietine ir garstyčiomis, gerai išmaišyti.
Žalumynų padažu užpilti žiedinius kopūstus.

Receptą atsiuntė: Vegetarė
» Rašyti komentarą