Žemaitiškas grybų padažas su krienais

Žemaitiškas grybų padažas su krienais
skanaus!!!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grybai, 1 stiklinė
  • Krienai, (balti, tarkuoti), 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 200 gramų
  • Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Krapai, (smulkinti), 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus (labai skanu baravykai) smulkinti kiek galima smulkiau.

  2. Grietinę, druską, cukrų, pipirus (tris paskutinius dėti ir ragauti) gerai išplakti.

  3. Į paruoštą mišinį dėti krienus, maišyti. Pridėti smulkintus krapus, pilti citrinos sultis, pamaišyti. Pabaigoje sudėti smulkintus grybus ir išmaišyti. Nepakenkia per naktį palikti šaldytuve.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą