Žemaitiškai džiovinti ešeriukai

Žemaitiškai džiovinti ešeriukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ešerys, švieži, (kiek pagauta!!!) , 4 vienetai
  • Prieskoniai, žuviai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Šviežiai sugautus mažesnius ešeriukus,(didesnius paruošti kepimui),švariai išvalyti,įtrinti prieskoniais žuviai,druska(nepadauginti).Sudėti į indą ir palikti 1 ar 2 paras.

  2. Praėjus nurodytam laikui,išimti iš indo ir dėti ant popierio,kad nusausėtų.Na o po to džiovinti kaip kas turi galimybes - ant krosnies,net yra tekę ir ant radiatoriaus.Skanu prie alaus:))))

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą