Žemaičių blynai

Žemaičių blynai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Bulves išverdame. Tuo tarpu, ant keptuvės pakepiname svogūną ir mėsą. Paskaniname norimais prieskoniais. Išvirusias bulves sumalame, mušame kiaušinį, beriame miltus, padruskiname ir minkome. Formuojame plokščius blynus, kuriuos įdarome mėsa, pakepame aliejuje, kol apskrus. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rolas
2011-11-12 13:02
padruskiname tai vadinama pasūdome
Raimis
2011-09-07 14:33
Šendien bus išbandytas, receptas geras , tik foto nekokia
daiva
2011-02-09 17:32
aciu
jau
bandome)
kulinaras
2011-02-06 15:10
skanus blynukai oku2:
daiva
2010-12-01 14:52
ACIU VITALE KAD ATRASEI) BUTINAI PABANDYSIU KRAKMOLA... SIAIP LABAI LABAI MUSU SEIMA MEGSTA ZEMAICIU BLYNUS BET DAR NESU ATRADUS GERO RECEPTO...DAZNAI PASEDZIU PRIE INTERNETO VIS IESKAU ,,ZEMAICIU BLYNU ,, RECEPTO ....)