Želės tortas „Gaiva“

Želės tortas „Gaiva“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 30% riebumo, 500 gramų
  • Želatina, 2 valgomieji šaukštai
  • Želė, pakelis, 4 vienetai
  • Vanilinis cukrus, pakelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Į grietinę (pvz., „Dvaro“) supilti cukrų, vanilę ir citrinos sultis.
Viską išplakti su mikseriu.
Išbrinkintą želatiną (pusėje stiklinės vandens) ištirpdinti garų vonelėje ir supilti į grietinę.
Sustingusią želę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir suberti į grietinę.
Viską atsargiai išmaišyti su šaukštu.
Visą turinį pilti į formą ir dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Po 3-4 val. jau galima valgyti.
Labai greita ir skanu!

Receptą atsiuntė: Vaida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
....
2019-08-05 17:02
dar skaniau ne grietinė, o jogurtas!
Nežinoma
2019-01-30 21:38
Kiek vnt citrinu arba kokio rekia kiekio citrinos sulciu?
Virginija
2018-10-30 06:55
Taip darau is kefyro
Gabrielė
2018-10-20 20:38
Labai skanu
Gabrielė
2018-10-20 20:38
Labai skanu