Želė kiaušiniai

Želė kiaušiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 200 gramų
  • Želatina, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, (tušti lukštai), 10 vienetų
  • Želė, persikų, 1 vienetas
  • Želė, braškių, 1 vienetas
  • Želė, citrinos, 1 vienetas
  • Želė, aviečių, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausia pasiruošiame kiaušinių lukštus. Atsargiai praduriame kiaušinių viršūnėles ir švirkštu ištraukiame kiaušinio baltymą ir trynį.

  2. Atskirai ištirpiname želė reikiamame vandens kiekyje. Tada pilame po 2 šaukštus pirmosios spalvos želė į kiekvieną kiaušinį. Įdedame į šaldytuvą ir palaukiame, kol pirmasis želė sluoksnis sustingsta. Po to pilame kito skonio želė. Ir vėl dedame į šaldytuvą ir paliekame sustingti antrajam sluoksniui.

  3. Trečiąjį sluoksnį darome iš želatinos ir grietinėlės. Želatiną išbrinkiname šiltoje grietinėlėje (vandens kiekis nurodytas ant želatinos pakuotės, mes vietoj vandens naudojame grietinėlę).

  4. 4-5 sluoksniai kartojame viską taip pat, kaip pirmuosius du.

  5. Kai kiaušiniai gerai sustingsta, atsargiai nulupame lukštą ir valgome.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą