Želė desertas su greipfrutu

Želė desertas su greipfrutu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Greipfrutai
  • Želė, įvairių skonių
Gaminimo instrukcija:

Gamindami želė vandens pilame trečdaliu mažiau, nei nurodyta ant želės pakelių.
Į stiklinius indelius pilame sluoksniais želė ir dedame po riekelę greipfruto. Palaikome šaldytuve, kol sustings. Tada vėl: želė, greipfrutas, poilsis šaldytuve. Kartojame tol, kol indeliai bus pilni.
Galime pilti vienos rūšies želė, galime skirtingų spalvų. Taip pat galime įdėti kitų vaisių: apelsinų, bananų, vynuogių, vyšnių.
Desertą galime valgyti su grietinėle, ledais arba be jokių pagardų. Skonis dieviškas. Skanaus.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą