Žėlė

Žėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Želė, skirtingu spalvų, 3 pakeliai
  • Persikai, konservuoti, 1 skardinė
  • Mėta, lapeliai
  • Spanguolės
  • Želatina, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žėlė pagaminam kaip nurodyta ant pakelio įdėdami dar į kiekvieną žėlė spalvą po a.š. želatinos. Paliekame atvėsti.

  2. Persikų puseles įpjauname ne iki galo ir sudedam į forma, įberiame uogų, įdedam mėtų lapelių. Užpilame geltonos spalvos žėlė tiek, kad persikai butu apsemti iki puses, įdedam į šaldymo kamerą. Kai šiektiek sustinga užpilame likusi geltonos spalvos žėlė ir vel į kamera. Kai sustingsta pilame kitą spalvą ir vėl į kamerą. Dedame braškių griezinelius, užpilame paskutinę spalva uždengiame ir dedam į šaldytuvą per naktį.

  3. Kitą dieną formą atidarome, apverčiame.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 9
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Smaližė
2015-03-02 12:38
Iš kur recepte atsirado braškės?
As
2015-02-24 10:50
Labai gražiai atrodo