Zefyrinis tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bananai, pjaustyti
- Grietinėlė, 35%, 0.5 litro
- Braškės, pjaustytos
- Kivi, pjaustyti
- Zefyrai, balti
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Želatina, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanduo, 0.33 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Želatiną ištirpinti vandenyje.
Grietinėlę suplakti su citrinos sultimis, cukraus pudra ir galiausiai supilti tirpintą želatiną.
Vaisius nulupti, supjaustyti.
Torto formavimas:
zefyrus išskirti į 2 dalis ir puseles dar perpjauti išilgai. Sudėti zefyrų sluoksnį ant plačios apvalios lėkštės.
Riebiai ištepti grietinėle.
Į grietinėlę įspausti vaisius, uogas.
Vėl tepti grietinėlės sluoksnį, po to vėl zefyrus ir t. t.
Palaikyti tortą šaldytuve pusę paros.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-17 07:25
dariau si torta su braskem ir kiviais labai skanu tik as patarciau daryti i indelius nes pjaunant isiro ,na nebent man nesigavo ir labai saldu
2013-10-16 21:29
Sveiki ,gal kas dare ta torta kaip gavosi ir kiek dejot zefiru


2011-10-16 11:33
o tie zefyrai nepersaldus?
2011-10-04 19:11
Na si tortuka dariau tik kazkodel zefyrai kita diena buvo istize... Siaip mano nuomone visai gera mintis ideti truputuka zelatinos 

2015-06-25 17:33