Zefyrinis tortas

Zefyrinis tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bananai, pjaustyti
  • Grietinėlė, 35%, 0.5 litro
  • Braškės, pjaustytos
  • Kivi, pjaustyti
  • Zefyrai, balti
  • Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Želatina, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo, 0.33 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Želatiną ištirpinti vandenyje.
Grietinėlę suplakti su citrinos sultimis, cukraus pudra ir galiausiai supilti tirpintą želatiną.
Vaisius nulupti, supjaustyti.
Torto formavimas:
zefyrus išskirti į 2 dalis ir puseles dar perpjauti išilgai. Sudėti zefyrų sluoksnį ant plačios apvalios lėkštės.
Riebiai ištepti grietinėle.
Į grietinėlę įspausti vaisius, uogas.
Vėl tepti grietinėlės sluoksnį, po to vėl zefyrus ir t. t.
Palaikyti tortą šaldytuve pusę paros.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Liliana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
super viskas
2015-06-25 17:33
Si torta darau daznai.kad nebutu saldu taip dedu vien braskes ir zefyrus ivairiaspalvius dedu..laikyt reikia ne saldytuve o saldiklyje nemaziau paros .visai kitas skonis..
ilmoske
2013-10-17 07:25
dariau si torta su braskem ir kiviais labai skanu tik as patarciau daryti i indelius nes pjaunant isiro ,na nebent man nesigavo ir labai saldu
lina
2013-10-16 21:29
Sveiki ,gal kas dare ta torta kaip gavosi ir kiek dejot zefiru
mimi
2011-10-16 11:33
o tie zefyrai nepersaldus?
......
2011-10-04 19:11
Na si tortuka dariau tik kazkodel zefyrai kita diena buvo istize... Siaip mano nuomone visai gera mintis ideti truputuka zelatinos