Zefyrai šokolade

Zefyrai šokolade
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelė, 1 vienetas
  • Šokoladas, pieniškas, (sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos), 200 gramų
  • Riešutai, arba barstiniai keksui, 150 gramų
  • Zefyrai, maži, 300 gramų
  • Malta aitrioji paprika, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.

Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir
sumaišykite.

Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.

Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus
barstinius ar riešutus.

Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.

Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą