Zefyrai šokolade

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, žievelė, 1 vienetas
- Šokoladas, pieniškas, (sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos), 200 gramų
- Riešutai, arba barstiniai keksui, 150 gramų
- Zefyrai, maži, 300 gramų
- Malta aitrioji paprika, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.
Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir
sumaišykite.
Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.
Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus
barstinius ar riešutus.
Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.
Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
» Rašyti komentarą