Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu

Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avokadai, 1 vienetas
  • Kalendra, šviežios, 20 gramų
  • Kopūstai, savojinis, pjaustytas juostelėmis, 150 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Feta sūris, trupintas, 50 gramų
  • Druska
  • Žaliosios citrinos, šviežiai spaustos sultys, 80 mililitrų
  • Akmens druska, malunėlyje, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Malta aitrioji paprika, (arba SANTA MARIA aitriųjų paprikų), 1 valgomasis šaukštas
  • Tortilija, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 - 6 minutes, kol gražiai paruduos.

Sumaišykite prieskonius su žaliųjų citrinų sultimis ir kopūsto juostelėmis. Gautą masę suspauskite rankomis, įdėkite avokadų, sūrio ir palaukite apie 15 - 20 minučių.

Patiekdami sudėkite paruoštą masę ant tortilijų gabalėlių ir papuoškite aitriųjų paprikų dribsniais bei trupintu fetos sūriu.

Jei nenorite aštriai, vietoje aitriųjų paprikų dribsnių naudokite Santa Maria maltas paprikas!

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą