Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avokadai, 1 vienetas
- Kalendra, šviežios, 20 gramų
- Kopūstai, savojinis, pjaustytas juostelėmis, 150 gramų
- Alyvuogių aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
- Feta sūris, trupintas, 50 gramų
- Druska
- Žaliosios citrinos, šviežiai spaustos sultys, 80 mililitrų
- Akmens druska, malunėlyje, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Malta aitrioji paprika, (arba SANTA MARIA aitriųjų paprikų), 1 valgomasis šaukštas
- Tortilija, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 - 6 minutes, kol gražiai paruduos.
Sumaišykite prieskonius su žaliųjų citrinų sultimis ir kopūsto juostelėmis. Gautą masę suspauskite rankomis, įdėkite avokadų, sūrio ir palaukite apie 15 - 20 minučių.
Patiekdami sudėkite paruoštą masę ant tortilijų gabalėlių ir papuoškite aitriųjų paprikų dribsniais bei trupintu fetos sūriu.
Jei nenorite aštriai, vietoje aitriųjų paprikų dribsnių naudokite Santa Maria maltas paprikas!
» Rašyti komentarą