Žaliosios arbatos biskvitas su baltuoju šokoladu

Žaliosios arbatos biskvitas su baltuoju šokoladu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šokoladas, baltasis, gabalėliai, 100 gramų
  • Cukraus pudra, 6 valgomieji šaukštai
  • Kiaušinių tryniai, 3 vienetai
  • Kiaušinių baltymai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 40 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 30 gramų
  • Vanduo, verdantis, 20 gramų
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Žalioji arbata, Matcha milteliai, 5 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 v.š. cukraus pudros išplakti su kiaušinių tryniais. Supilti aliejų. Maišyti, kol masė taps vientisa.

  2. Žaliosios arbatos miltelius ištirpinti verdančiame vandenyje ir luktelėti, kol atvės. Tada supilti į trynių masę ir išmaišyti. Suberti miltus, išmaišyti ir kuriam laikui atidėti.

  3. Baltymus išplakti iki putų. Supilti citrinų sultis ir dar šiek tiek paplakti. Suberti likusius 5 šaukštus cukraus pudros.

  4. Į kiaušinių trynių masę įmaišyti plaktus baltymus - turi būti tolygi tešla. Galiausiai įmaišyti baltojo šokolado gabalėlius.

  5. Stačiakampį kepimo indą iškloti kepimo popieriumi.

  6. Orkaitę įkaitinti iki 160 C laipsnių. Pyrago tešlą supilti į formą ir kepti 30 min.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą