Žaliosios arbatos biskvitas su baltuoju šokoladu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Šokoladas, baltasis, gabalėliai, 100 gramų
- Cukraus pudra, 6 valgomieji šaukštai
- Kiaušinių tryniai, 3 vienetai
- Kiaušinių baltymai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 40 gramų
- Alyvuogių aliejus, 30 gramų
- Vanduo, verdantis, 20 gramų
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Žalioji arbata, Matcha milteliai, 5 gramai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
1 v.š. cukraus pudros išplakti su kiaušinių tryniais. Supilti aliejų. Maišyti, kol masė taps vientisa.
Žaliosios arbatos miltelius ištirpinti verdančiame vandenyje ir luktelėti, kol atvės. Tada supilti į trynių masę ir išmaišyti. Suberti miltus, išmaišyti ir kuriam laikui atidėti.
Baltymus išplakti iki putų. Supilti citrinų sultis ir dar šiek tiek paplakti. Suberti likusius 5 šaukštus cukraus pudros.
Į kiaušinių trynių masę įmaišyti plaktus baltymus - turi būti tolygi tešla. Galiausiai įmaišyti baltojo šokolado gabalėlius.
Stačiakampį kepimo indą iškloti kepimo popieriumi.
Orkaitę įkaitinti iki 160 C laipsnių. Pyrago tešlą supilti į formą ir kepti 30 min.
» Rašyti komentarą