Žagarėliai su uogiene

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Vanduo, gazuotas, 0.5 stiklinės
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Uogienė
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite miltus, vanenį ir aliejų. Suminkykite tešlą
Iškočiokite ratą 3 - 4 mm storio. Padalinkite ratą kažkur į 12 dalių. Dėkite uogienės ant Kiekvieno gabaliuko didesniojo krašto. Pradėdami nuo didesniojo krašto susukite į ritinėlį.
Kepkite orkaitėje 20 - 25 minutes (200 laipsnių temperatūroje). Arba kepkite, kol gražiai paruduos.
Iškepusius pabarstykite cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-24 18:32
Ar galima ideti vietoj uogienes sokolado?


2011-06-19 11:48
Manau reikėtų sodods ir kiaušinio...
2011-06-17 10:58
Jau kepa
Tik kartais nereikėjo į tešl įmušt kokio kiaušinio ar ko? Labai jau biedni šitie, ir manau trūks saldumo 


2011-06-16 11:54
SKANIAI ATRODO 

2011-09-25 17:09