Žagarėliai su uogiene

Žagarėliai su uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Vanduo, gazuotas, 0.5 stiklinės
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Uogienė
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite miltus, vanenį ir aliejų. Suminkykite tešlą

Iškočiokite ratą 3 - 4 mm storio. Padalinkite ratą kažkur į 12 dalių. Dėkite uogienės ant Kiekvieno gabaliuko didesniojo krašto. Pradėdami nuo didesniojo krašto susukite į ritinėlį.

Kepkite orkaitėje 20 - 25 minutes (200 laipsnių temperatūroje). Arba kepkite, kol gražiai paruduos.

Iškepusius pabarstykite cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: Kamilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Laura
2011-09-25 17:09
atrode ir man skaniai, bet kai iskepiau, paragavau, tj nusprendziau, kad reikejo bent jau sauksto cukraus, o ka kalbet apie ziupsneli druskos. dar truko kiausinio (vietoj aliejaus) . dejau trintus serbentus as.
As
2011-06-24 18:32
Ar galima ideti vietoj uogienes sokolado?
Karolina.
2011-06-19 11:48
Manau reikėtų sodods ir kiaušinio...
Miglušhkė
2011-06-17 10:58
Jau kepa Tik kartais nereikėjo į tešl įmušt kokio kiaušinio ar ko? Labai jau biedni šitie, ir manau trūks saldumo
Patricija
2011-06-16 11:54
SKANIAI ATRODO