Žagarėliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, apibarstymui
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, apie, 500 gramų
- Grietinė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakame su cukrumi, įmaišome grietinę. Po to beriame miltus ir minkome tešlą.
Gerai išminkytą tešlą iškočiojame ir supjaustome juostelėmis.
Kiekvieną juostelę įpjauname ties viduriu ir per skylutę perveriame abu tešlos galus - taip gausis tokios formos žagarėliai.
Verdame juos įkaitintame aliejuje, kol pagelsta.
Iškepusius paliekame ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų ir po to apibarstome cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-04-03 18:34
kaip paprasta ir skanu







2013-04-02 17:31
Kad varskes nereikia keista , bet bandysiu gaminti



2012-11-03 21:16
geras!
nemaciau dar kad zagarelems reiketu tiek nedaug ir taip paprasta butu!
bandysim!

nemaciau dar kad zagarelems reiketu tiek nedaug ir taip paprasta butu!


bandysim!

2020-06-07 13:57