Žagarėliai

Žagarėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, apibarstymui
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, apie, 500 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakame su cukrumi, įmaišome grietinę. Po to beriame miltus ir minkome tešlą.
Gerai išminkytą tešlą iškočiojame ir supjaustome juostelėmis.
Kiekvieną juostelę įpjauname ties viduriu ir per skylutę perveriame abu tešlos galus - taip gausis tokios formos žagarėliai.
Verdame juos įkaitintame aliejuje, kol pagelsta.
Iškepusius paliekame ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų ir po to apibarstome cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: Diana J
» Rašyti komentarą
» Komentarai
emilija
2013-04-03 18:34
kaip paprasta ir skanu
ievute
2013-04-02 17:31
Kad varskes nereikia keista , bet bandysiu gaminti
zemuogyte
2012-11-03 21:16
geras!
nemaciau dar kad zagarelems reiketu tiek nedaug ir taip paprasta butu!
bandysim!