Ypatingieji žuvies kotletukai

Ypatingieji žuvies kotletukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krakmolas, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaulienos lašiniai, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Karšis, 2 kilogramai
  • Aliejus, kepimui
  • Prieskoniai, žuvies
Gaminimo instrukcija:

Garnyrui:
svogūnas 1 vnt.
morkos 4 vnt.
sviesto 50 g
druskos pagal skonį
vandens 0,5 puodelio
grietinėlės 0,5 puodelio
Ryžiai

Nuskuskite žuvies žvynus, išnarstykite visus kaulus bei išimkite vidurius. Ikrus galite panaudoti įdarui - labai skanu. Sumalkite žalią žuvį, ją permalkite kelis kartus, kad nesijaustų smulkių kauliukų. Paimkite žalių lašinukų, juos taip pat sumalkite. Sudėkite likusius ingridientus ir išminkykite tešlą.
Iš gautos masės rankomis formuokite kotletukus ir gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kepkite kol apskrus.
Garnyrą paruoškite iš nurodytų ingridientų. Ryžius išvirkite (įberkite šiek tiek druskos). Ir viskas, skanaus!

Receptą atsiuntė: mia30
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ingrida
2011-10-19 10:49
mano drauge vietoj lasinuku deda liesa varske,sake labai sultingi gaunasi
ruta
2011-07-16 22:19
nuotraukoj tai kazkokia makalyne,net nesimato kur kotletai
Odeta
2010-11-13 14:30
Aš irgi tokius darau kai vyras žuvies prigaudo. Ankščiau irgi dėdavau kiaulienos lašinių , o paskui išradau , kad labai skanu ir nesausi kotletukai gaunasi, kai vietoj lašinių įdedi pora šaukštų majonezo. Ir dar , gariau daryti iš lydekos, mažiau terlionės su kaulais.