Ypatingi lietiniai blyneliai

Ypatingi lietiniai blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 0.5 vieneto
  • Krapai
  • Pomidorai, saulėje džiovinti, 100 gramų
  • Žirniai, konservuoti, 70 gramų
  • Vištiena, krūtinėlė, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Pievagrybiai, 6 vienetai
  • Vanduo, 500 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus
  • Sūris, tepamas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų ir vandens pasiruošti tešlą.
Įkaitinti keptuvę su trupučiu aliejaus ir iškepti lietinius blynus.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti kubeliais ir iškepti juos keptuvėje.
Prieš baigiant kept mėsytei sudėti kubeliais supjaustytus saulėje džiovintus pomidorus ir viską dar kelias minutes patroškinti.
Paruoštą masę dėti į dubenį, sudėti kubeliais supjaustytus agurkus ir tepamą varškės sūrelį. Viską gerai išmaišyti.
Gautą mišinį įvynioti į lietinius blynus.
Paruoštus lietinius kelis kartus pamirkyti kiaušinio plakinyje bei džiuvesėliuose ir kepti kol gražiai apskrus.
Padažui supjaustyti griežinėliais pievagrybius ir juos pakepinti. Įpilti pieną ir įberti miltus, sudėti žirnelius ir viską išmaišyti. Galiausiai sudėti prieskonius ir smulkintus krapus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Toma
» Rašyti komentarą