Ypatingas varškės apkepas

Ypatingas varškės apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Margarinas, 30 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, kepimo formai pabarstyti
  • Manų kruopos, 60 gramų
  • Varškė, 810 gramų
  • Druska
  • Grietinė, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:

Varškę pertrinti per sietą. Tada suberti manų kruopas, įmušti kiaušinį (išplaktą su druska ir cukrumi). Masę gerai išmaišyti ir leisti išbrinkti 20 minučių.

Kepimo skardą ištepti margarinu, pabarstyti džiūvėvėliais.

Į kepimo formą dėti 3 - 4 cm storio masės ir tolygiai paskirstyti grietinę. Tada sudėti likusią masę.

Kepti 20 - 30 minučių 200° C temperatūros orkaitėje iki auksinės rudos spalvos .

Patiekti su abrikosų džemu ar kitokia uogiene.

Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
mama
2014-09-02 18:17
Nesigauna skystas jei leidi masei isbrinkti pakankamai.20-30 minučių. Kiaušinių užtenka kas nori tegu dedasi daugiau.labai skanus ir vertas gero žodžio apkepas. As dar dedu razinų labai skanu..
teta
2014-06-14 21:39
reieke daugiau manu, negu rašyta. kitaip labai jau skystas gaunas.
Laura
2014-05-18 16:49
Ka tik isbandziau si apkepa..........as pagal aprasyma supratau kad manu reikia deti 60 gramu (tiek ir dejau)....... ir dejau kaip ir parasyta 1 kiausini......... (cia kazkas labai stebejosi kad tik 1 kiausinis)......... na ir ka, man gavosi tikrai vertas produktu ir gamybos apkepas......... nera butina jei jau parasyta daug varskes, prideti ir daug kiausiniu......... ir padaryti eilini varskes apkepa........pabandziau kitaip - ir nenusivyliau Dekoju - Mildai uz recepta
rokas
2014-05-08 21:15
nezinau neragavau bet manau bus skanu
jojo
2014-05-06 14:39
tokiam kiekiui varskes tik 1 kiausinis? nesamone...ir dar pas jus viskas vadinasi nuostabaus skonio,bet iki to nuostabumo labai toli....