Ypatingas varškės apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Margarinas, 30 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, kepimo formai pabarstyti
- Manų kruopos, 60 gramų
- Varškė, 810 gramų
- Druska
- Grietinė, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Varškę pertrinti per sietą. Tada suberti manų kruopas, įmušti kiaušinį (išplaktą su druska ir cukrumi). Masę gerai išmaišyti ir leisti išbrinkti 20 minučių.
Kepimo skardą ištepti margarinu, pabarstyti džiūvėvėliais.
Į kepimo formą dėti 3 - 4 cm storio masės ir tolygiai paskirstyti grietinę. Tada sudėti likusią masę.
Kepti 20 - 30 minučių 200° C temperatūros orkaitėje iki auksinės rudos spalvos .
Patiekti su abrikosų džemu ar kitokia uogiene.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-14 21:39
reieke daugiau manu, negu rašyta. kitaip labai jau skystas gaunas.
2014-05-18 16:49
Ka tik isbandziau si apkepa..........as pagal aprasyma supratau kad manu reikia deti 60 gramu (tiek ir dejau)....... ir dejau kaip ir parasyta 1 kiausini......... (cia kazkas labai stebejosi kad tik 1 kiausinis)......... na ir ka, man gavosi tikrai vertas produktu ir gamybos apkepas......... nera butina jei jau parasyta daug varskes, prideti ir daug kiausiniu......... ir padaryti eilini varskes apkepa........pabandziau kitaip - ir nenusivyliau
Dekoju - Mildai uz recepta 


2014-05-08 21:15
nezinau neragavau bet manau bus skanu 

2014-05-06 14:39
tokiam kiekiui varskes tik 1 kiausinis? nesamone...ir dar pas jus viskas vadinasi nuostabaus skonio,bet iki to nuostabumo labai toli....
2014-09-02 18:17