Yang kiauliena

Yang kiauliena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ananasai, konservuoti
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai
  • Sezamo sėklos, sėklos, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiauliena, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai
  • Sojos padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Prieskoniai, paprikų, čili
  • Kukurūzų miltai
Gaminimo instrukcija:

Šie kiaulienos gabaliukai puikiai tinka su ryžiais ar salotomis, yra traškūs bet su maloniu saldžiarūgščiu padažu. Paruošiama labai greitai ir paprastai. Galbūt pasirodys neįtikėtinas derinys kiauliena su ananasais, tačiau pabandykit - tikrai nenusivilsit.

Kiaulieną pjaustome nedidukais gabalėliais ir gerai išmušame. Pilame sojos padažo, žiupsnelį miltų, pipirų ir viską gerai išmaišome.
Apkepame kiaulienos gabaliukus, prieš tai pavolioję kukurūzų miltuose.
Gaminame padažą. Smulkiai supjaustome svogūną bei česnaką ir beriame į įkaitintą keptuvę, dedame du šaukštus sezamo sėklų ir gerai apkepiname pamaišydami. Sumažinę liepsną, sudedame pjaustytus ananasų gabaliukus, pilame didelį šaukštą pomidorų padažo bei kelis šaukštus ananasų marinato. Pabarstome žiupsneliu čili ar paprikos prieskonių.
Patiekalas paruoštas, telieka šį padažiuką užpilti ant kiaulienos. Skanaus.

Receptą atsiuntė: elinda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vika
2011-09-07 18:56
labai geras receptas... o jau skanu labai skanu su sezamais ju beveik nesijaucia.. viska daro skanus padazas
Jolanta
2011-08-16 10:18
Tai jei neišskaitei iš komentaro mano, tai vien logikos dėka ir pavyko pagaminti, tačiau kai darai nežinoma patiekalą, norėtųsi nors bent kiek tikslumo. Jei viešini receptą, tai būk malonus įdėk normaliai aprašyta, o ne kad pačiai reikėtų logikos ir visų galų ieškoti. Tai jei taip, tai aš ir pati galiu logiškai sukurti kokį patiekalą ir tada nereikės man logikos kitų receptuose ieškoti. Bet kaip ir visi supranta, kokios lazanijos ar kitokio patiekalo vien logika nepagaminsi, todėl manau yra natūralu, kad dauguma iš recepto tikisi tikslumo.. o jei klišai parašai ir paskui dėl kritikos lieki nepatenkintas, tai nereikia dėl to kaltinti kitų o be to čia ne literatūros pamoka, kad reikėtų skaityti tarp eilučių
JOLANTELEI
2011-08-16 08:58
Viskas cia gerai aprasyta, tik logiskai pamastyti reikia.Jau nuotraukoje matosi, kad soja pilasi ant pamustos mesytes. O padaza darant, kad aliejaus reiks irgi nebelabai reikia ir rasyti.Nuo kada svogunas kepinamas be aliejaus.Laikas irgi cia ne prie ko. Jei kepsi ant dideles ugnies 5 min. tai sudegs, jei ant mazos neiskeps. O ananasus cia pagal savo norus gali daryti, gali sutrinti, gali supjaustyti, o jei noras yra ir cielus deti.
Jolanta
2011-08-02 17:01
Kaip pagal klišai parašytą receptą darant, tai visai neblogai ir skaniai gavosi. Bet vaizdas nuotraukoje neatitiko realybės visai... Nesuprantu kam dėti tokį receptą iš kurio nesuprasi, nei ką ant ko pilti nei kiek ko dėti. Nesupratau ir aš normaliai ant ko tą soją pilti, užpyliau ant mėsos kaip nuojauta liepė, tačiau nenurodyta, kaip ta mėsą apkepti, kiek laiko, kiek aliejaus pilti ir pan.. darant padažą vėl pamiršta parašyti apie aliejų.. taip pat nesuprasi kokio dydžio turi būti ananasai supjaustyti, ar tinka jau tokie kokie būna iškart paruošti.. neaišku ir kiek dėti jų, viskas aprašyta abstrakčiai ir belekaip... gaila...
Ausra
2011-02-16 17:58
Labai skanu, ir lengvai pagaminama.Seimynai patiko.Aciu uz receptuka...