Yang kiauliena


- Ananasai, konservuoti
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai
- Sezamo sėklos, sėklos, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiauliena, 500 gramų
- Kvietiniai miltai
- Sojos padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Prieskoniai, paprikų, čili
- Kukurūzų miltai
Šie kiaulienos gabaliukai puikiai tinka su ryžiais ar salotomis, yra traškūs bet su maloniu saldžiarūgščiu padažu. Paruošiama labai greitai ir paprastai. Galbūt pasirodys neįtikėtinas derinys kiauliena su ananasais, tačiau pabandykit - tikrai nenusivilsit.
Kiaulieną pjaustome nedidukais gabalėliais ir gerai išmušame. Pilame sojos padažo, žiupsnelį miltų, pipirų ir viską gerai išmaišome.
Apkepame kiaulienos gabaliukus, prieš tai pavolioję kukurūzų miltuose.
Gaminame padažą. Smulkiai supjaustome svogūną bei česnaką ir beriame į įkaitintą keptuvę, dedame du šaukštus sezamo sėklų ir gerai apkepiname pamaišydami. Sumažinę liepsną, sudedame pjaustytus ananasų gabaliukus, pilame didelį šaukštą pomidorų padažo bei kelis šaukštus ananasų marinato. Pabarstome žiupsneliu čili ar paprikos prieskonių.
Patiekalas paruoštas, telieka šį padažiuką užpilti ant kiaulienos. Skanaus.
2011-08-16 10:18


2011-08-16 08:58

2011-08-02 17:01



2011-02-16 17:58


2011-09-07 18:56