Xinjiang ėriena

Xinjiang ėriena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ėriena, 450 gramų
  • Krakmolas, 0.25 stiklinės
  • Kalendra, smulkintos, 1 stiklinė
  • Česnakai, 5 skiltelės
  • Kuminas, 2 valgomieji šaukštai
  • Malta aitrioji paprika, 2 valgomieji šaukštai
  • Maltas imbieras, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Sezamo sėklos, 2 žiupsneliai
Kepimui:
  • Aliejus, 0.25 stiklinės
Marinatui:
  • Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Baltas vynas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 0.5 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su sojų padažu, vynu ir druska. Marinuoti 30 min. Galima ir per naktį.

  2. Dubenėlyje sumaišyti kuminą, aitriosios paprikos miltelius ir cukrų.

  3. Imti mėsą ir apvolioti krakmole.

  4. Iškepti mėsą keptuvėje įkaitintame aliejuje. Tuomet berti česnakus ir imbierą. Pakepti dar 1 min. Tuomet supilti prieš tai paruoštą dubenėlį su prieskoniais. Galų gale pridėti smulkintą kalendrą.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą